Woning huren

Op zoek naar een huurwoning?

Pactum Vastgoed is al jaren gespecialiseerd in de verhuur en het beheer van o.a. woonruimte in Delft en omgeving. Ben je op zoek naar een fijne woning dan ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden een uitstekende service en hebben regelmatig een divers aanbod aan woonruimte voor studenten, PhD kandidaten, werkenden en expats. Ons team is je graag van dienst.

Ik wil bezichtigen, hoe maak ik een afspraak?

Heb je een leuke woning gezien op onze aanbod pagina? Dan kun je je aanmelden voor een vrijblijvende bezichtiging via het contactformulier op de advertentiepagina van de desbetreffende woonruimte. Geef hierbij duidelijk je beschikbaarheid op binnen onze kantooruren en geef een korte omschrijving van jezelf, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Door grote drukte lukt het ons helaas niet om met iedereen binnen twee dagen contact op te nemen.

Ik heb bezichtigd en wil graag de woning huren

Je bent erg enthousiast na de bezichtiging en je wilt graag de woning gaan huren, wat is de volgende stap? Bij de bezichtigingsafspraak ontvang je normaal gesproken de intentieverklaring voor de huur van de woonruimte. Op dit formulier staan de huurvoorwaarden genoemd zoals de ingangsdatum van het contract, de huurtermijn, de huurprijs en eventuele overige afspraken die zijn gemaakt. Zorg er voor dat je dit formulier volledig invult, ondertekent en zo spoedig mogelijk per e-mail terug stuurt aan ons. Verder moet er naast de intentieverklaring een kopie paspoort, kopie loonstrook, kopie werkovereenkomst en/of een akte van borgtocht (garantstelling) worden aangeleverd.

Wanneer weet ik of ik de woning kan huren?

Wij maken geen gebruik van wachtlijsten, iedereen heeft dus evenveel kans op het huren van een woonruimte. Zodra we de aangeleverde stukken hebben ontvangen leggen we deze voor bij de verhuurder, bij akkoord stellen we een concept huurcontract op en sturen deze per e-mail naar toe je toe ter goedkeuring. Zodra de huurovereenkomst (digitaal) is getekend, plannen we de oplevering op de ingangsdatum van het huurcontract op het desbetreffende adres van de gehuurde woning, hier doen we een opleveringsinspectie en je ontvangt van ons de sleutel.

 

Bekijk het actuele aanbod

Huur je via Pactum Vastgoed dan ben je verzekerd van:

  • Snel contact
  • Professionele begeleiding
  • Update aanbod per mail
  • Divers aanbod
  • Geen wachtlijsten
  • Vrijblijvend en onbeperkt bezichtigen
  • Juridisch correcte huurovereenkomsten
  • Geen bemiddelingskosten

Wil je op de hoogte gehouden worden?

Ben je op zoek naar een huurwoning en staat er nu niets tussen waar je interesse in hebt? Registreer je dan via onderstaand formulier voor een dagelijkse update van ons actuele aanbod, volg het stappenplan en wees er als één van de eersten bij.

Up to date houden

Registreer je via dit formulier om dagelijks op de hoogte gehouden te worden van ons nieuwste aanbod.

 

Direct als wij een nieuwe woning toevoegen op onze website krijg je automatisch een e-mail bericht toegestuurd.

Je kunt je ten alle tijden uitschrijven voor deze nieuwsbrief

illustration.png